Podnebna kavarna – navdih za dejanja

Podnebna kavarna je niz potujočih predavanj, razprav ali delavnic, ki sloni na strokovni podkovanosti 15 partnerjev, soustvarjalcev projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

Podnebna kavarna vsebino predstavi tako, da se poda vsakemu kraju. Tja, kamor je povabljena. Zaradi prilagodljive zasnove se vsebinsko odlično poda v knjižnice, kulturne domove ali različna preddverja.

V sproščeni toplini kavarniškega druženja seznanjamo širše občinstvo s podnebnimi spremembami, organiziramo predavanja in razprave, omogočimo spoznavanje strokovnjakov z različnih področij ter odgovarjamo na vprašanja, ki se porajajo v zvezi s podnebno problematiko.

Predavali in z občinstvom bodo razpravljali strokovno podkovani predavatelji s področij trajnostna mobilnost, nizkoogljična družba, trajnostna gradnja in učinkovita raba energije v stavbah in podjetjih, zeleno javno naročanje, odpadna hrana ter raba zemljišč, sprememba rabe zemljišč in gozdarstvo.

POVABI PODNEBNO KAVARNO.

Povabite podnebno kavarno v svoj kraj in poiščite navdih za dejanja v smeri spremembe vsakdanjih navad v bolj trajnostne ter prispevajte k blaženju podnebnih sprememb.

Pišite nam na info@care4climate.si.

Pridružite se nam na eni od naslednjih Podnebnih kavarnPretekli dogodki

V ponedeljek, 19. septembra, se je v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE zgodila prva od prireditev, poimenovanih Podnebna kavarna.